Klik verder naar ons aanbod bij Masa

Individueel programma- wat mag je verwachten:

Géén busje vol kijklustigen.

Wèl een Nederlandstalige collega die jullie komt afhalen aan de luchthaven.

Onderweg naar ons 3* Masa-hotel krijg je al veel info over de regio. Waar zijn de leuke plekjes, toffe strandjes, gezellige dorpjes, een theaterzaal, het Universitaire  ziekenhuis, markten,, ….

Ondertussen luisteren we naar jullie wensen en kan de trip van start.

Wij hebben fantastische collega’s die houden van Spanje en er al jaren wonen. Geen uit België mee afgereisd verkopertje  dat je even zal rondleiden in een voor haar/hem zelf  ongekend land/regio. Zo werken wij niet !

We zijn een grote makelaar, we hebben dus toegang tot de databases en projecten van alle bouwers en kunnen dus kiezen uit honderden  projecten, appartementen en woningen. Nieuwbouw alsook herverkopen (tweedehands woningen, te verbouwen panden, …).

De trip is  doelgericht en volgens uw uitgesproken wensen en budget.

Wij kennen de panden, de kwaliteiten, de minpunten.  We hebben zoveel panden in de verkoop (meer dan 800), dat we niets moeten verbloemen.

Tijdens deze trip zal u beseffen dat

 • een makelaar een enorme meerwaarde is tov zelf in het wilde weg te zoeken
 • wij als makelaar vrije  toegang hebben en een goede reputatie hebben,
 • jullie overal goed worden onthaald, veel uitleg krijgen en goede service.
 • dat kopen via een makelaar NIET duurder is dan individueel, integendeel zelfs !

Komt u even langs om kennis te maken. We zijn maar een belletje weg en de koffie staat klaar.

Marleen@vdbvastgoedbeheer.be

011 81 53 86 of 0473925330

Eliane en Rodger Spee :. ” We hebben op de Second Home beurs in Gent met  iedere verkoper van de Costa Blanca  gesproken . Uiteindelijk zijn we teruggegaan naar Marleen van MASA INTERNATIONAL. Daar hebben we nog geen seconde spijt van.  Ze hebben ons advies gegeven ‘hoe’ we het best de aankoop deden, ze zijn met ons meegegaan naar de advocaat, naar de notaris,… en grepen in als iets niet juist of duidelijk was. Ons contract met de verkoper en de akte hebben ze voor ons eerst naar het Nederlands vertaald. We tekenden dus niets onwetend. Super service! Zeker een aanrader.”

Aandacht voor de omgeving

We schenken daarbij ook spontaan  veel aandacht aan de omgeving. Als u ergens gaat kopen, wilt u immers weten waar er in de buurt winkels zijn, waar u het openbaar vervoer kan nemen, … 

Is er een goed ziekenhuis, zijn er Nederlandstalige dokters, apothekers,….

Hoe ver is mijn woning gelegen van de zee, van de luchthaven, van het openbaar vervoer,…?  

Stappenplan van de ontdekkingstrip :

 • We verkennen eerst de verschillende regio’s met zijn diversiteiten, stoppen aan gezellige plaatsen, eten een hapje,… totdat u merkt  ” Hier is ’t!”  “Hier  zie ik mij oud worden…”
 • Volgende stap is de verschillende type panden (woning/appartement/bungalow/…)  bekijken in de regio. We werken vanuit uw wens en uw budget. We assisteren u met alle vragen, en u kijkt in alle rust zolang rond als u zelf wilt/of niet wilt.  Geen druk, geen haast, maar als t jullie ding niet blijkt te zijn,  zijn we ook meteen weer weg.  We hebben toegang tot meer dan 800 woningen. We “moeten” dus niets, maar we “kunnen” heel veel.
 • ’s namiddags genieten jullie nog even aan het zwembad van ons hotel Masa.
 • ’s avonds nodigen wij u uit en voordat we aan tafel gaan overlopen we de bezichtigingen van die dag, en beslissen we wat we morgen gaan doen en bekijken.
 • de laatste dag gaan we nog eens terug naar de panden kijken die jullie bevallen en worden meestal de meer concrete vragen gesteld aan de eigenaars/bouwers/promotoren. Afspraken die dan worden gemaakt worden op papier gezet voor de bouwer en onze klant.
 • We verkennen nog even enkel leuke plaatsen, eten nog wat op een gezellig terras en jullie kunnen nog wat vertoeven aan het hotel tot het avondeten.
 • Net zoals de eerste dag, toen we jullie hebben opgehaald aan de luchthaven, brengt we jullie ook nu weer netjes terug.

Uiteraard beantwoorden we in deze 3 dagen ook al uw vragen over de administratie en de gang van zaken bij de aankoop van een woning in Spanje.

Véronique B. :

Van één ding was ik alvast snel overtuigd : “We zijn in goede handen, deze mensen hebben bakken ervaring. Ze nemen alles uit handen en ontlasten en ontzorgen ons het hele proces. Ze weten waarover ze spreken en ze doen wat ze beloven. ”  Als we kopen, dan zeker met  Masa International! “

Uw verblijf tijdens deze trip

Als goede gastheer bieden wij u gepaste logies aan in ons MASA-hotel.

Een hotel gelegen op een rots boven de zee met een prachtig uitzicht. Een goede middenklasser met een heerlijk ontbijt.  Uiteraard dient u hiervoor niets te betalen. U betaalt enkel uw vluchtticket. De rest nemen wij voor onze rekening. We halen u op aan de luchthaven, begeleiden u tijdens de trip in uw eigen taal, bieden u vol pension aan, en we overlopen tijdens het avondeten in het hotel de indrukken van de dag.

In ons hotel logeren ook bestaande klanten die komen voor opleveringen of keuze van materialen in de door hun gekochte woning.  U komt met hen in contact en kan uw vragen over onze service onmiddellijk bij hun toetsen. Zijn we overtuigd van onze kwaliteit als we potentiële klanten samen brengen met bestaande klanten?  Inderdaad!

We weten dat we goed zijn in hetgeen we al 40 jaren doen.  Klanten helpen bij de keuze van hun droomverblijf in Spanje, alle administratie en zorgen overnemen, alles tot in de details controleren en tot aan de oplevering het rechtstreekse aanspreekpunt blijven van onze klanten.

In de eigen taal van de klanten