WELKOM OP ONZE INFODAGEN : IS EEN HUIS IN SPANJE OOK IETS VOOR ONS ?

De laatste zaterdag en zondag  van de maand openen wij regelmatig onze deuren voor een ontspannen babbel over Spanje en je droom om er iets te kopen.

Gemakkelijk bereikbaar en parkeermogelijkheid.

Graag een seintje vooraf via marleen@marleencomhair.be

of berichtje/ telefoontje: 011/815386 of 0473 925330

U bent van harte welkom !

We laten jullie graag  kennismaken met de zonnigste en de gezondste regio’s in Spanje,

To the point – geen verkooppraatjes – geen opdringerige verkopers – gewoon, eerlijke informatie !

 • keuze van een makelaar en advocaat : wat is vooral heel belangrijk?
 • aankoopkosten, jaarlijkse wederkerige kosten
 • verschillende regio’s, voor -en nadelen
 • wat kan  binnen een bepaald budget?
 • aan de kust of het binnenland?
 • kan het op naam van de kinderen? mijn echtgenote beschermen? hypotheek in Spanje of België?
 • gratis en vrijblijvende informatie. Geen verkoopdagen.

Tip: Combineer uw bezoek met een trip naar De Teut, De uitkijktoren, De Wijers, Bokrijk, Modestad Hasselt, Molenvijvers te Genk, …

Een afspraak bij ons kan ook elke dag tussen 13u00 en 21u00. Ook tijdens het weekend.Na afspraak.

Reserveren

Reserveren

Maak een afspraak met volgende tool en wij doen de rest!

Reserveer online:

Laden...

U mag ons nog steeds de dag zelf ook contacteren. Wie weet is er nog iets vrij.

Wenst u liever een individuele afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor, laat het ons weten.

We maken het u graag naar uw zin.

www.vdbvastgoedbeheer.be                                             www.masainternational.be

Zonnige groeten,

Marleen

0473925330

Correspondentieadres :Waardstraat 16B, 3520 Zonhoven

Meer info of afspraak?

U wenst meer info of een afspraak?

  Ik wil graag de meest recente brochure van woningen ontvangen

  Ik wil graag meer info via e-mail ontvangen over:
  de regioeen alleenstaande villaeen bungalow op gelijkvloerseen bungalow met een zonneterraseen hoekwoningeen appartement met een groot terraseen appartement op de begane grond (of gelijkvloers)een penthouse

  Ik wil graag meer info en maak graag een afspraak

  Ik word graag uitgenodigd op de eerstvolgende beurs over Spanje.Ik word graag uitgenodigd voor een infodag.Ik word graag uitgenodigd voor een lezing over interessante onderwerpen over immo in Spanje.U mag mij telefonisch contacteren om te horen wat ik graag wil om mij dan een gerichte selecie van woningen te sturen, binnen mijn budget en mijn specifieke wensen.
  Wij bezochten hun opendeurdag in jullie 2020 en kregen heel veel praktische info. Op een absoluut niet opdringerige manier. Heel aangenaam.

  We hebben trip geboekt. Ontzettend goede ontvangst in Spanje, goede begeleiding en ze bleven perfect binnen ons budget.

  We vonden onze droomwoning en zijn er ontzettend blij mee.

  Nooit gedacht dat het zo gemakkelijk kon. Alles werd voor ons geregeld. Super ervaring!

  Philtjens E.Ze zijn werkelijk heel goed !

  Erg tevreden over de tijd die ze namen om alles uit te leggen en op onze vragen te antwoorden. Ze denken echt mee, en openden zo andere mogelijkheden waaraan we zelf nog niet hadden gedacht. Zelfs een stuk onder  ons oorspronkelijke budget!  Super tevreden om dat advies. De service en begeleiding in België en ter plaatse is helemaal top.  Zonder enige druk. Veel kennis en know how. Niets is hen teveel. We kunnen hen alleen maar aan iedereen aanraden.

  K & M

  Ik heb een spierziekte en mijn dokter zei dat ik iets moest kopen in Spanje. Gemakkelijk gezegd!. Gelukkig heeft iemand ons doorverwezen. Geweldig hoe we werden geholpen. Goede uitleg, hulp bij het boeken, ter plaatse in Spanje super ontvangen en geholpen, en effectief iets gevonden. Een nieuwbouw waar nog alles kan worden aangepast aan mijn noden. Ook daarmee kregen we advies en hulp. Ongelooflijk wat een hart deze mensen hebben voor hun job.Ik kan het iedereen alleen maar aanraden om zeker bij hen een keer langs te gaan.

  C & K uit Bocholt

  Niet twijfelen. Ze zijn gewoon steengoed in Spaans vastgoed!  Ze nemen gewoon elke administratieve twijfel uit je handen en zorgen echt voor alles . Zelfs in coronatijden hebben ze zelfs meer gedaan dan eigenlijk mogelijk was.
  Veel menselijke ervaring , bescheiden , behulpzaam en steeds bereid je te helpen met allerlei weetjes die je graag ook weet en die je het Spaanse leven zo zonnig maken.
  Ze zijn echt!

  Hilde & Hein uit HasseltAan deze mensen moet je niet twijfelen.

  We werden goed ontvangen in Zonhoven en in Spanje was het super goed. Alleen maar bezichtigen wat wij wilden. Geen opdringerig gedoe. En na 2 dagen wisten we dat we onze droomvilla gevonden hadden. Ondertussen zijn we er al geweest en alles is zoals het ons werd beloofd. Enkele kleine puntjes werden nog dezelfde dag opgelost. Alles is perfect in orde. Lieve mensen in Spanje ook die voor alles zorgden. Zeker aan te raden als je in Spanje iets wilt kopen. Ze verhuren er ook zelf en ook dat is allemaal goed in orde. Niet twijfelen.

  J & C uit ZonhovenLieve en hulpvaardige mensen.

  In 2019 kocht ik een eerste keer  bij Masa International. Schitterende service, vriendelijke mensen en vooral niet opdringerig. Gewoon informatief en correct in wat ze zeggen en doen. Toen ik overwoog om opnieuw te kopen in Spanje –om te verhuren dit keer– heb ik geen moment getwijfeld bij wie ik zou kopen. Ze zijn echt goed en denken mee over veel meer dan de aankoop. Dat maakt hun zo bijzonder.Zeker hun bezoeken. Zij zijn echt super.  R. Spee

  R. Spee MaasmechelenIk kocht al mijn tweede pand in Spanje met hun.
  Bekijk haar Facebook maar eens. Tevreden klanten. Dat zegt veel over hun!FB vakantiehuis Orihuela of FB Marleen Comhair.