Golfbanen

Onze omgeving is zeer geschikt voor een golfvakantie omdat het een warm en semi-droog klimaat heeft met zonnige en milde winters en warme tot hete en zonnige zomers. De vroege herfst is het seizoen met kans op regen. Er zijn 12 golfclubs in de buurt van Torrevieja en de meeste zijn zeker het bezoeken waard. Golfbanen van Torrevieja liggen meestal dicht bij de kust. Een paar golfclubs bevinden zich meer in het binnenland, zoals Hacienda Riquelme Golf en New Sierra Golf Course.

Verblijven in de buurt van meerdere golfterreinden ? Dat kan

  • op de zeedijk, in een luxe 4p-appartement met de sprekende naam ’Sea Senses’
  • in de castillo Los Almendros in Orihuela Costa. Indivudueel of voor groepen. Deze casa kunnen worden gehuurd voor 2 tot 20 volwassen personen (3 casa – één domein). 7 minuutjes van de kust. Orihuela Costa bevat vier 18-holes golfbanen met in het totaal 72 holes en een oppervlakte van 1.700.000m2 oppervlakte

De beste golfbanen in onze buurt zijn Las Colinas Golf & Country Club, Lo Romero Golf, Golf La Finca en Golf Las Ramblas. Alle genoemde golfbanen bevinden zich binnen een straal van 10 km van genoemde verblijven.

Deze internationaal erkende golfbanen zijn een droom voor golfers en er vinden dan ook regelmatig belangrijke Europese golftoernooien plaats.

Wij kunnen voor u de greenfees boeken, en u helpen met goed en degelijk materiaal. We zijn zelf ook golfers en kennen de terreinen.

We zijn lid van The Belgian golfers

De ratings geven aan dat deze regio in Spanje zeer geschikt is als golfbestemming.  De rating geeft aan hoe geschikt een bestemming is om te golfen.

LAS COLINAS GOLF CLUB

One of the Top 100 golf courses in Europe !

Campo de golf Las Ramblas te Orihuela

“Een heel mooie uitdagende baan met veel hoogteverschillen, blinde holes, water en ravijnen. De baan en layout vragen erom dat je steeds nadenkt over welke club je kiest en vooral dat je na moet denken over je volgende schot (ga je ervoor of leg je op). Greens en fairways liggen er prima bij. Het clubhuis is prima en de prijs-kwaliteit verhouding (104 Euro voor 2 greenfees en 1 buggy) is geweldig”.

Real Club de golf Campoamor

Las Colinas Golf

Eén van de Top 100 golfbanen in Europa! De mooiste maar ook duurste baan van de costa maar elke hole is een parel.

Lo Romero Golf

Van de eerste tee-shot tot de laatste putt op de 18e green, zal de golfer kunnen genieten van Lo Romero vanwege de rust terwijl je wordt omringd door de schoonheid van de Spaanse mediterrane natuur. Sommige holes bieden u ook een panoramische uitzicht over de zee.

Campo de Golf de villamartin

Golfbaan Lo Romero Golf

Lo Romero Golf is een baan als geen ander. Lo Romero Golf wordt in de Levante sinds haar oprichting ook wel het ‘golfeiland’ genoemd. Dit ‘golfeiland’ bevindt zich eigenlijk op de 18e hole, waar een redelijk vlakke en cirkelvormige green wordt omgeven door water. Een mooie uitdaging om uw rondje op Lo Romero mee af te sluiten.

Van de eerste tee-shot tot de laatste putt op de 18e green, zal de golfer kunnen genieten van Lo Romero vanwege de rust terwijl je wordt omringd door de schoonheid van de Spaanse mediterrane natuur. Sommige holes bieden u ook een panoramische uitzicht over de zee. Lo Romero is gebouwd op een oude appel- en perenboomgaard. De baan is goed onderhouden en biedt een geweldig design.

Golfclub Las Ramblas

De golfbaan Las Ramblas werd in 1991 geopend en werd ontworpen door Pepe Gancedo, de beroemde en prestigieuze golfbaanarchitect die ook La Finca ontwierp welke ook eigendom is van de Quara groep. De ontwerpen van Gancedo kenmerken zich door zijn fantasierijke en innovatieve karakter.

In het clubhuis van Las Ramblas kun je lekker bijkomen en genieten van de geweldige vergezichten en de mediterrane keuken.

“Een heel mooie uitdagende baan met veel hoogteverschillen, blinde holes, water en ravijnen. De baan en layout vragen erom dat je steeds nadenkt over welke club je kiest en vooral dat je na moet denken over je volgende schot (ga je ervoor of leg je op). Greens en fairways liggen er prima bij. Het clubhuis is prima en de prijs-kwaliteit verhouding (104 Euro voor 2 greenfees en 1 buggy) is geweldig”.

Las Colinas Golf Club

De mooiste maar ook duurste baan van de costa maar elke hole is een parel. Je geraakt niet uitgekeken op de omgeving en de pracht van de baan Schitterend onderhouden, bijna perfect.

Deze prachtige baan is werkelijk een plaatje dat zijn weerga niet kent. Zeer veel varianties qua type holes, goede oefenfaciliteiten en uitstekende greens. Kortom, golf in optima forma. Fairways zijn behoorlijk geonduleerd wat het een lastige baan maakt waarbij je goed moet nadenken over je volgende slag. Absolute aanrader als je in de regio Alicante verblijft.