Over Masa International België

Het Belgische MASA hoofdkantoor is gevestigd in Antwerpen. In België bestaan we 15 jaar.

België is opgedeeld in regio’s met meerdere Spanje-adviseurs verdeeld over het Vlaamse, Brusselse en Waalse Gewest.

Wij begeleiden aspirant kopers in hun zoektocht naar een geschikte woning in de Costa Blanca of Costa Calida.

Dit alles met de gedachte om zoveel mogelijk onze ervaringen te delen en u vooral te ontzorgen in het gehele kooptraject, maar ook nog daarna.

Over MASA International

MASA International is een Spaanse onderneming en kan beschouwd worden als één van de meest ervaren makelaars in de regio.

MASA International werd in 1981 – 40 jaar geleden – opgericht en verkocht intussen meer dan 39.000 woningen.

MASA International is geen bouwmaatschappij en geen promotor
maar een toonaangevende onafhankelijke makelaar in de regio met een gereputeerde klantenservice. MASA INTERNATIONAL werkt uitsluitend samen met betrouwbare bouwmaatschappijen die kwalitatieve projecten bouwen aan de Costa Blanca en Costa Cálida.

De sleutel van ons succes is gebaseerd op onze persoonlijke aandacht en zorg voor iedere klant en dit niet alleen tijdens het aankoopproces maar – voornamelijk en heel belangrijk – ook na de aankoop.
Onze naverkoopdienst waar verschillende medewerkers uw taal spreken, begeleidt u door het hele aankoopproces en helpt u met alles. Wij treden op als liaison tussen u en de bouwer.

MASA International is het enige vastgoedbedrijf aan de Costa Blanca met een ISO 9001 kwaliteitscertificering. ISO 9001 houdt o.a. in dat er een jaarlijkse externe controle is van al onze procedures om te garanderen dat we daadwerkelijk de diensten en de kwaliteit die we beloven aan onze klanten ook leveren.

Over onze ISO 9001 certificering

Wij controleren (voor we beginnen met verkopen) of de off-plan eigendommen voldoen aan alle eisen en in het bezit zijn van alle noodzakelijke vergunningen.

Wij werken enkel samen met bouwpromotoren / bouwmaatschappijen die aan u een bankgarantie kunnen afleveren voor voorschotten die u betaalt. Hierdoor is er geen risico bij aankoop van een “off plan” eigendom.

Voor bestaande woningen (herverkopen) kijken wij na of ze vrij van schulden zijn zodat wij – als enige makelaar in de regio – u kunnen garanderen dat u niet zal geconfronteerd worden met onbetaalde rekeningen van de vorige eigenaar.

MASA International garandeert u overigens de laagste prijs op de markt.
In Spanje wordt de prijs van een nieuwbouw woning bepaald door de promotor / bouwer. Sommigen van hen verkopen direct en anderen verkopen hun producten via verschillende makelaars.

De prijs is echter identiek, of u nu rechtstreeks koopt bij de promotor/bouwer of bij ons.

MASA International België, MASA Nederland en MASA International bieden u een wereld van verschil. U kunt er steeds terecht met uw vragen of opmerkingen en wij handelen het voor u professioneel af. Onze werkwijze is uniek en vindt u nergens anders in deze vorm terug.