Tevreden kopers H&H uit Hasselt

Onze beste beslissing ooit !
Ik ben blij dat wij uiteindelijk kozen voor Marleen Comhair uit Zonhoven en zo ook voor MASA INTERNATIONAL. Het was een professionele samenwerking. Ik ben erg veeleisend maar alles werd totaal naar wens afgehandeld.
H&H uit Hasselt

MASA INTERNATIONAL BESTAAT MEER DAN 40 JAAR !

EN DAAR ZIJN WE TROTS OP……

Masa International  is een erkende makelaar, gevestigd in Spanje Torrevieja met kantoren in 18 landen

We hielpen meer dan 38.000 families bij het kopen van een verblijf aan de Spaanse Costa’s of op het vasteland.

Masa International is geen bouwfirma, is geen plaatselijke vastgoedverkoper, is geen ééndagsvlieg in de vastgoedwereld.

Reeds 40 jaar bewijst Masa International dat gedegen marktkennis, een grondige kennis van de Spaanse wetgeving én thuis zijn in de Spaanse Vastgoedwereld, een noodzakelijke troef is om haar  internationale klanten de juiste service te verlenen

Een aankoop in het buitenland is gebaseerd op vertrouwen. Vertrouwen in uw plaatselijke agent, en vertrouwen in het kantoor dat uw belangen behartigt in Spanje.

Masa International is hét kantoor dat dit reeds 40 jaren waar maakt.  Voor meer dan 38.000 families. Zonder grootscheepse en dure reclamecampagnes. Op basis van doorverwijzing door haar bestaande cliënteel. Kwaliteit loont.

Wees u bewust van het feit dat in Spanje een schuld meegaat met het huis. Dat een koper dus meteen de eventuele schuld mee over neemt. En er nog steeds veel verkopers zijn die -bewust- niet-vergunde panden verkopen. Aan een gunstprijsje. Hetwelk op termijn eindigt in geen huis en geen geld terug.

Niet om u angst aan te jagen, of van een aankoop doen af te zien. Integendeel ! Spanje is en blijft een droomlocatie. 300 dagen zon en gemiddelde temperaturen van 18° ’s zomers en 14° ’s winters in de juiste regio’s.

Wel om u het belang aan te duiden van het werken met een vakbekwame makelaar. Met een bewezen staat van dienst. Waar u steeds terecht kan, in uw eigen taal, met een eigen dienst-na-verkoop, en die bovendien financieel solide is.

Masa International geeft bovendien ‘laagste-prijs-garantie‘ en een aanspreekpunt in uw eigen regio.

Twijfelt u nog? Maak even kennis met ons. U zal begrijpen wat wij bedoelen

Marleen Comhair

Erkend door het Belgisch instituut voor de vastgoed

nr 518248

0032 473 925 330

Waardstraat 16 te 3520 Zonhoven

Doorgaan naar  onze website www.masainternational.be

Masa International RAICV 2939

Erkende makelaars die u op de correcte manier helpen aan dezelfde prijs maar met gedegen kennis en betrouwbaarheid

Contacteer ons voor een bezoek aan onze open deur dagen over het ganse land.

Thuiskomen… in Spanje

Zoek niet verder…. Zon, prachtige natuur, gezellige dorpjes, heerlijke tapas, strand en zee, zalige cocktails en lekker eten, …

De regio Costa Blanca is dé beste regio in heel de wereld.

Dit is geen verzinsel, maar blijkt uit de resultaten van een onderzoek door de Wereld Gezondheid Organisatie (World Health Organization). Spanje is nummer één op de lijst van meest gezonde plaats in de wereld.  En de verklaring is dat in de Costa Blanca een microklimaat heerst. Een ideale luchtvochtigheid, zuivere lucht aangevoerd van de zee, bergen die vervuilde lucht én buien vanuit het binnenland tegenhouden. En bovendien géén industrie. Pure, zuivere zeelucht !

Daarom ook dat veel mensen  deze regio uitkiezen voor hun tweede verblijf of vakantie.  Kwaaltjes en pijnen zijn weg  ze omarmen het land van het eeuwige feest en de eeuwige zon en genieten.