Waarom nog langer wachten?

Dit nieuwbouwproject in Alfaz del Pi is een eerbetoon aan de zee, de natuur en de mediterrane levensstijl. U kunt kiezen uit 117 woningen met 4 verschillende lay-outs, met 2 of 3 slaapkamers, allemaal op het Zuiden gericht en ontworpen om het licht de kamers te laten vullen.

De terrassen met uitzicht op zee zijn perfect om te ontspannen, en meten van 16 tot 63 m2! Of u kunt de voorkeur geven aan een van de woningen met een eigen solarium. De urbanisatie beschikt ook over parkeerplaatsen en bergingen, en meer dan 300 m2 aan gemeenschappelijke ruimtes met een kinderspeelplaats, wandelgebieden, een gazebo en twee zwembaden, waarvan één met direct uitzicht op zee.

Alfaz del Pi is een van de bekendste plaatsen aan de Costa Blanca vanwege de nabijheid van blauwwaterstranden, zoals die van Altea en El Albir, en natuurgebieden zoals het natuurpark Serra Gelada en de bergtop Puig Campana. Het centrum ligt op 1,5 km van het complex en u heeft gemakkelijk toegang tot alle diensten die u nodig heeft.

Ook fietsers komen aan hun trekken, want dit gebied is een paradijs voor racefietsers, met spectaculaire landschappen en routes voor alle niveaus. Als u meer van golf houdt, heeft u keuze te over: de golfbanen van Don Cayo, Villaitana en Puig Campana Golf liggen op slechts een paar minuten afstand.

Kom en leef het goede leven aan de Costa Blanca. U verdient het!

Neem gerust contact indien je meer wilt weten, graag plannen enz bekijkt.

marleen@vdbvastgoedbeheer.be

0032 473 925 330

011 81 53 86

Mail ons