Orihuela Costa/1746

Dit luxe complex bestaat uit 2 slaapkamer en 2 badkamer luxe appartementen met ruime terrassen.
Het totaal van 144 woningen is verdeeld in 10 blokken die op hun beurt weer een begane grond, eerste verdieping, tweede verdieping en penthouses met een eigen terras en solarium hebben. Elk met een individuele lift.

De Residential zal bestaan uit een gemeenschappelijke ruimtes omringd door natuurlijk gras, palmbomen, fonteinen en wandelingen die u laten genieten van de bevoorrechte natuurlijke omgeving.

Voor degenen die willen genieten van hun tijd met familie of vrienden is er een gemeenschappelijke BBQ ruimte, fitnessruimte met sauna, petanca playa gebied en kinderspeelplaats.

De huizen worden volledig gemeubileerd geleverd met apparatuur, decoratie, airconditioning warme en koud, ondergrondse parkeerplaats en een eigen afgesloten berging.
Deze nieuwe residentiële met uitzicht op zee is gelegen in het bevoorrechte gebied van Orihuela Costa een paar meter van de Middellandse Zee in een gebied met al uw behoeften een paar stappen afstand, zoals restaurants, winkels, enz.

Op minder dan 10 minuten lopen vindt u het eerste strand in de omgeving en het is 5 minuten met de auto van het beroemde Zenia Boulevard winkelcentrum, Casino, recreatie-en recreatiegebieden.

Bel ons voor meer informatie, ligging, plannen, beschikbaarheid,….
 
Volledig nederlandstalige uitleg en vertalingen en bezoek ter plaatse is inbegrepen. Wij ontzorgen u van A-Z.  
Geen administratieve zorgen voor onze klanten.
 
Na afspraak bent u welkom tussen 13u00 en 21u00 te Zonhoven. Ook in het weekend.
 
Marleen 0473925330 of marleen@marleencomhair.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *